Det blev en lång dag idag. Redan kl 05 var jag uppe imorse, för att bland annat packa bilen och brygga resekaffe. De dagar man går upp riktigt tidigt, känns som de blir riktigt långa. Det finns alltså mer tid att använda för att göra dagen fantastisk. Som jag berättade igår så skulle jag och Anders köpa en husvagn i Falun, en Kabe Ametist från 2001.

IMG_2454
Lite nyvakna var vi när vi åkte iväg från Fritsla exakt kl 06:00.

IMG_24556:ans vägkrog utanför Hova har en husvagn som reklamplank. Jag gissar att det är en Kabe Smaragd från 1980.

IMG_2457Vi tog även en bensträckare utanför Kopparberg.

IMG_2472 litenHär hämtar vi upp vagnen. Den är mycket fin, med långbäddar.

IMG_2466IMG_2470Här stannar vi och tankar utanför Örebro på hemvägen.

IMG_2471IMG_2473Det är skönt att ta en paus då och då, och posa inför kameran;)

It was a long day today. Already at 5 am I was up this morning, in order to, among other things, pack the car and make coffee. The days when you go up really early, feel like they get really long. So there is more time to use to make the day great. As I told you yesterday, Me and Anders went to buy a caravan in Falun, a Kabe Ametist from 2001.

A roadside restaurant in Hova had a sign on an old caravan. I think it is a Kabe Smaragd from 1980. We also made a break outside Kopparberg.

We picked upp the caravan in Falun. It has single beds and is really nice. On the way home we stopped to refuel outside Örebro. It is nice to take  breaks sometimes, and take the chance to pose in front of the camera.