För exakt två månader sedan var jag på väg ner till Düsseldorf och världens största husvagnsmässa. Jag har redan visat bilder från resan samt mina favoriter på mässan. Men här kommer lite extra bonusar som jag visst inte delat med er.

IMG_1893

En bild från Rheincamping Merbusch. Dessa vagnar hade en vacker utsikt mot floden.

IMG_2044

Jag hade en Kabe med mig, ett märke som är ovanligt i Tyskland. Därför var det ganska roligt att få se en Cabby också, denna med Belgiska registreringsskyltar.

IMG_2056

Mina närmsta grannar var också från Belgien och hade denna lilla van. Det är fantastiskt vilka möten och upplevelser man kan vara med om, så länge man vågar bjuda till. Redan på min ankomstdag frågade herrn i hushållet om han fick låna min vattenkanna. Jag sa såklart ja och lät även vattenkannan ligga synlig under min husvagn resten av vistelsen, så att de kunde bruka den fler gånger. En kväll satt vi alla tre i deras van och pratade om allt möjligt. Jag fick se runt i bilen också. Det var riktigt mysigt och ombonat. I framtiden vill jag bo permanent i en.

IMG_2070

Den alltid så glade Anne-Vibeke Isaksen från Dansk Camping Union.

IMG_2038

Detta måste vara en av världens coolaste fotostudios.

IMG_1970

Som ni ser står det ”I Love my Califonia” på den. Det borde nästan hellre stå ”I love my Califonia so much I decided to turn it into a bar”

IMG_1991

Weinsberg flörtar med barnfamiljerna och har kramdjur på de modeller som har planlösning med barnkammare. Gulligt.

Bonus pics from Germany

Exactly two months ago, I was on my way down to Düsseldorf and the world’s largest caravan exhibition. I’ve already shown pictures from the trip and my favorites from the fair. But here’s some extra bonuses that I have not shared with you.

  1. A picture from the Rheincamping Merbusch. These caravans had a nice view of the river.
  2. I had a Kabe caravan with me, a brand that is unusual in Germany. Therefore it was quite funny to see a Cabby also, with Belgian number plates.
  3. My closest neighbors were also from Belgium and had this little van. It’s amazing how many meetings with people you can experience, as long as you dare to invite to. Already on my arrival day the gentleman in the campervan asked if he could borrow my water jug. I said of course yes, and even let the can be visible under my caravan for the rest of the stay, so they could use it more times. One evening we sat all three in their van and talked about everything. I was shown around in the car too. It was really cozy and snug. In the future I want to live permanently in one.
  1. It is always so nice to meet Anne-Vibeke Isaksen from Dansk Camping Union.
  2. This must be one of the world’s coolest photo studios.
  3. As you can see, it says ”I Love my Califonia” on it. It should say ”I love my Califonia so much I Decided to turn it into a bar”
  4. Weinsberg flirts with families with children and has stuffed animals on the models with floorplan that has bunk beds. Cute.