På min födelsedag i år gick jag och min lillasyster en promenad i stadsdelen Bomhus i Gävle. Då såg vi denna husbil på Hövdingavägen. Det är en Dethleffs från 1984. En husbil som jag själv varit sugen på. Fördelen med en husbil är att man kan ha allt i en enda enhet. Om man bor permanent i den blir friheten total. Nackdelen är att man alltid behöver släpa med sig boendet, om man även använder husbilen som vanlig bil.

On my birthday this year, I went on a walk with my little sister in the district Bomhus in Gävle. Then we saw this motorhome. It is a Dethleffs from 1984, a type of motorhome I have thought about getting. The advantage of a motorhome is that you can have it all in one unit. If you live permanently in it, you get the ultimate freedom. The disadvantage is that you always need to carry all belongings with you, if you are also using the motorhome as an every day car.