Idag är det min födelsedag. 23 år blir jag, och det känns positivt, för trots att en siffra byts ut i ens ålder så känner man sig inte äldre för det. Nu är det också ca 14 år sedan mitt husvagnsintresse började. På de åren som gått sedan dess har det hunnit hända en del i branschen.

Jag befinner mig i Gävle tillsammans med min familj. När mamma kommer hem från jobbet ska vi äta tårta. Det blir en lugn och skön dag.

My 23rd birthday

Today is my birthday. Im now 23 years old and it feels good, because although a number changed in my age, I feel just as young as I did yestersay. Now it’s also about 14 years since my interest in caravans began. In the years since then, it has already happened a lot in the industry.
I’m in Gävle together with my family. When Mom comes home from work we will eat cake. It will be a peaceful and relaxing day.