Sunlight är ett av de mest charmiga märkena bland husvagnar och husbilar, i alla fall enligt mig själv. Som jag tidigare berättat är det mycket för dess ungdomliga och okomplicerade framtoning. Ord som äventyr, frihet, enkelhet och livsglädje ligger nära i tankarna när det kommer till Sunlight. Detsamma gäller märket Carado som byggs i samma fabrik. Inte nog med att de är otroligt charmiga, de ger bra valuta för pengarna.

Sunlight_C46V_Night

Att resa med en Sunlight husvagn är en av de mest kostnadseffektiva sätten att upptäcka nya platser och göra roliga saker . Väder och vind hindrar dig inte, och en Sunlight har ju dessutom 5 års täthetsgaranti och ett stadigt tak tillverkat av glasfiber.

På 2016 års modeller får fronten på husvagnsserien Sunlight Njoy en helt ny design, och så även bakpartiet. De utvändiga dekalerna ger vagnarna en sportig design. Insidan bjuder på en mysigatmosfär med en inbjudande sittgrupp och ett praktiskt kök med 3-lågig spis, diskho och kylskåp. Det finns gott om förvaringsutrymmen i alla modeller.

Sunlight_C34D_Rundsitzgruppe

Samtliga modeller har en mysig atmosfär i samvarodelen. Här är minsta modellen C 34 D.

Sunlight_C46V_Küche

3-lågig spis, diskho och kylskåp är inkluderat.

Sunlight_C42 D_Durchsicht_2

C 42 D är den minsta modellen med dubbelsäng. Det finns också en större modell med dubbelsäng, som heter C 44 D. Totalt finns 5 planlösningar på Sunlight husvagnar.

Produktion CAPRON

Varumärket Sunlight är en del av Erwin Hymer Group. Fabriken i Neustadt utanför Dresden tillverkar 30 enheter av märkena Sunlight och Carado varje dag. Besök Sunlight.de för mer information.

Sunlight is one of the most charming brands among caravans and motorhomes, at least according to me. As I previously explained it has a youthful and simple look. Words like adventure, freedom, simplicity and joy of life is near in mind when it comes to Sunlight. The same applies to the brand Carado that is built in the same factory. Not only are they incredibly charming, they offer good value for money.
To travel with a Sunlight caravan is one of the most cost effective ways to discover new places and do fun things. The weather does not stop you, and Sunlight has 5 years tightness warranty and a solid roof made of fiberglass.
On the 2016 models the front of the caravan range Njoy gets a completely new look, as has the rear end. The exterior decals give the caravan a sporty design. The inside offers a cozy atmosphere with an inviting seating area and a practical kitchen with 3-burner stove, sink and refrigerator. There is plenty of storage space in all models.
The smallest model is the C 34 D. 3-burner stove, sink and refrigerator are included.
C 42 D is the smallest model with double bed. There is also a larger model with double bed, called C 44 D. In total there are 5 layouts of Sunlight caravans.
The brand Sunlight is part of Erwin Hymir Group. The plant in Neustadt outside Dresden produces 30 units of brands Sunlight and Carado every day. Visit Sunlight.de for more information.