1060 km

Posted on

Strax innan kl 10 i förmiddags anlände jag i Dorotea. Jag har besökt Svenska Tält, SoliferPolar och S-Karosser under dagen och gjort reportage om dem. Det kommer bli artiklar i Husvagn På Väg och CampingSverige framöver. Imorgon ska jag utforska Dorotea lite närmare. På söndag reser jag till Gävle igen.

IMG_2259

Gårdagen började här, i ett bostadsområde i Linköping. Det var 13 grader i campern när jag vaknade. Jag hade inte slagit på värmen innan jag lade mig.

IMG_2260

Jag passade på att tanka på Ingo i Södertälje.

IMG_9387

Jag tog en längre paus i Gävle. Mycket bilkörning blir man trött av och det gäller att vila ibland.

IMG_2263

I Sollefteå började orken ta slut. Mot slutet blev det körning på smala landsvägar med regn och mörker, med mötande långtradare. Här övernattade jag, på en skrotbilsparkering. Denna natt fick jag användning av gasoldrivna värmen. Det var skönt att vakna upp med behaglig temperatur invändigt.

IMG_9389

Väg 346 ligger ute i skogen, och mobiltäckning fanns det inte.

Imorgon ska jag se mig omkring i närområdet. Fortsättning följer…

Shortly before 10 am this morning, I arrived in Dorotea. I have visited awning manufacturer Svenska Tält, SoliferPolar and S-Karosser during the day and made articles about them. There will be articles in the magazine Husvagn På Väg and CampingSverige. Tomorrow, I will explore Dorotea a little closer. On Sunday, I travel to Gävle again.
Yesterday began in a residential area in Linköping. It was 13 degrees in the camper when I woke up. I had not turned on the heater before I went to bed. I took the opportunity to refuel at Ingo in Södertälje.
I took a long break in Gävle. Driving long distances makes you tired and you have to rest sometimes.
In Sollefteå I decided to stop driving for the day. Towards the end it was a lot of driving on narrow country roads with the rain and darkness, with trucks coming the other way. I spent the night here, on a scrap car parking. That night I got to the use the gas heating. It was nice to wake up with a pleasant temperature inside.
Road 346 is located in the forest, and there was no mobile phone signal. Tomorrow I’ll look around in the neighborhood. To be continued…