Jag och Anders hämtade hem uthyrningsvagnar från Stenungsund idag. Kolla bilden nedan, tre Kabe-vagnar i samma bild. Vagnen längst bort tillhörde en norrman.

IMG_2233

Imorgon åker jag mot Dorotea med campern. Jag ska lämna tillbaka den till S-Karosser. Dessutom ska jag besöka lite företag i Dorotea på fredagen. Mer om det framöver. På söndag flyger jag från Umeå till Gävle och firar min födelsedag på måndagen. Sen åker jag ner till Fritsla igen och jobbar några dagar. 13-16 oktober är jag i Birmingham på NEC Caravan Show, och 17-18 oktober är jag hos Fritidsvagnen i Mora. Vad ska jag göra där? Det ska ni få se då!

Anders and I brought home rental caravans from Stenungsund today. Check the image above, three Kabe caravans in the same image. The caravan furthest away belonged to a Norwegian.

Tomorrow I will travel towards Dorotea with the camper. I’ll return it to the factory. I will also visit some companies in Dorotea on Friday. More on that to come. On Sunday I fly from Umeå to Gävle and celebrating my birthday on Monday. Then I go down to Fritsla and work some days. October 13 to 16, I am in Birmingham at the NEC Caravan Show, and October 17 to 18 I am at the caravan company Fritidsvagnen in Mora. What will I do there? You will see then!