Westfalia är en av de mest etablerade tillverkarna av så kallade plåtisar (husbilar i skåpbilskaross). Märket importeras till Sverige av Solhem husbil i Bålsta. På Elmia Husvagn Husbil i år fanns ett stort intresse för plåtisar, ett intresse som inte tidigare skådats.

Am_Heckbetten-2

Till 2016 presenterar Westfalia modellen Amundsen 600 E. Denna modell är längre än Amundsen 540, och kan fås med antingen två enkelbäddar eller en dubbelsäng. De större utrymmena gör den idealisk för vardagligt bruk.

WF15_AM540_I_177

Kylskåpet är ergonomiskt integrerat och lätt att använda.

WF15_AM540_I__DSC5790

Amundsen är utrustad med dieselvärmare och kompressor-kylskåp vilket gör fordonet helt självförsörjande.

WF15_AM540_I_197Toalett-utrymmet är helt separerat från resten av inredningen vilket förhindrar spridningen av vatten och fukt.

WF15_AM540_I_146

WF15_AM540_Platz_2

Läs mer på Westfalias hemsida.

Westfalia is one of the most established manufacturers of so-called panel vans. The brand is imported into Sweden via Solhem Husbil in Bålsta. At the Elmia fair this year there was a great interest in the products from Westfalia, an interest not seen before.
In 2016 Westfalia presents the model Amundsen 600 E. This model is longer than Amundsen 540, and is available with either two single beds or one double bed. The larger spaces make it ideal for everyday use.
The refrigerator is ergonomically integrated and easy to use.

The Amundsen is equipped with a diesel heater and compressor refrigerator which makes the vehicle completely self-sufficient. The bathroom is separated from the rest of the van, so that water and moisture keep out of the rest of the interior.
Read more on Westfalia’s website.