Elcyklar är en växande trend, även bland unga människor. På Caravan Salon I Dϋsseldorf var det premiär för Knaus och Weinsbergs elcyklar. Tillsammans med elcykeltillverkaren BESV (www.besv.com) har KnausTabbertGroup (www.knaustabbert.de), en av de ledande tillverkarna av husvagnar och husbilar tagit fram två modeller, PS1 Knaus och CF1 Weinsberg. Dessa kommer säljas via märkenas återförsäljare och är speciellt anpassade för att kunna tas med i husvagnen eller husbilen.

 

PS1 Knaus

KN_EBike_small

BESV PS1 är kompakt, mycket lätt, helfjädrad kolfiber-cykel som väger 17 kg. Den har ett kompakt format och är lätt att fälla ihop för smidig stuvning. Dess storlek och vikt gör att den också kan transporteras på ett biltak.

Priset är 3499 Euro

 

CF1 Weinsberg

WB_EBike_small liten

Denna modell väger endast 22 kg och har plana fällbara pedaler. Den är konstruerad i aluminium och är mycket stryktålig, perfekt för intensivt användande. Belysning och batteri är integrerat i ramen.

Priset är 2299 Euro

 

Electric bikes are a growing trend, even among young people. On the Caravan Salon in Dϋsseldorf there was a premiere of Knaus and Weinsbergs electric bicycles. Along with electric bike manufacturer BESV (www.besv.com), KnausTabbertGroup (www.knaustabbert.de), one of the leading manufacturers of caravans and motorhomes have developed two models, PS1 Knaus and CF1 Weinsberg. These will be sold through retailers of these brands and are especially adapted to be stoed in the caravan or motorhome.

PS1 Knaus
BESV PS1 is compact, very light, with full suspension and carbon fiber construction. It weighs 17 kg. It has a compact size and is easy to fold for easy stowage. Its size and weight means it can be transported on a car roof.

Price is 3499 Euro

CF1 Weinsberg
This model weighs only 22 kg and has flat folding pedals. It is constructed of aluminum and is very durable, ideal for intensive use. Lighting and battery are integrated in the frame.

Price is 2299 Euro