billigaste-dack

abswheels.se kan du köpa sommardäck, vinterdäck och fälgar till din bil. Tryggt, smidigt, och till ett mycket bra pris. Abswheels erbjuder ett av marknadens största utbud av fälgar och däck. Däcken kommer från ledande varumärken som bland annat Continental, Good Year, Hankook, Nokia mm.

Genom att skriva in ditt registreringsnummer på abswheels.se, alternativt söka i databasen, kan du se vilka däck och fälgar som passar till just din bil. Det finns också en fälgprovare där du kan infoga en bild på din bil, och jämföra olika fälgar och se exakt hur resultatet blir, innan du köper. Fälgprovaren finns också som applikation för Iphone och kan laddas ned på Appstore.

ABS Wheels erbjuder snabb och kostnadsfri leverans till hela Sverige vid köp via hemsidan. Betalning sker säkert och smidigt med ett av följande alternativ: Kortbetalning – Klarna – Faktura Klarna – Delbetalning – Handelsbanken Finans samt Förskottsbetalning.

Abswheels har även ett showroom i Arlanda Stad som jag tycker du ska besöka.

Nu har du som läsare av denna blogg chansen att få 10 % rabatt på ALLA fälgar från Abswheels. Knappa in rabattkoden ”caravanum” vid köp.

Fälgar

Nokian vinterdäck

Ha det bra så länge, och kör försiktigt!