Det här är en av mina absoluta favorithusvagnar. Den är så ungdomlig, cool och fräsch. Eriba Touring är verkligen en kultklassiker, precis som T@B.

IMG_8889

IMG_8890

Touring Troll 550 är en av de största modellerna, med en karosslängd på ca 4,70 meter.

IMG_8892IMG_1982

Familia 310 är en av de minsta modellerna i Touring-serien.

IMG_1980

Så här såg Eriba Touring ut för snart 60 år sedan. Det är helt fantastiskt att en husvagnsmodell lyckats hålla sig i form i så många år, utan att bli omodern.

The Eriba Touring is one of my absolute favorite caravan models. It´s so cool and fresh. Like the T@B its a true cult classic. The range contains layouts from the smallest Familia 310 to the Troll 550 which measures 4,70 meters in the bodywork. The Touring was first launched in 1957, and it is amazing how it has managed to keep its shape and don´t get out of fashion.

 1. Ove Björk
  Aug 29, 2015

  Det är mycket trevligt och intressant att följa din blogg. Både jag och min pojkvän väntar med spänning på varje uppdatering på din hemsida. Vi har själva en Hobby 520 -92. En öppen planlösning som vi älskar. Man blir så glad av Att läsa om dina planer om enkelhet och önskan om att leva problemfritt. Vi har många gånger gått i tankarna om att byta lägenheten mot ett liv på hjul, men inte vågat ännu. Kram

  Reply
  • Johan
   Sep 01, 2015

   Tusen tack för de fina orden Ove! Det glädjer mig innerligen:) God fortsättning och hälsa hem!
   /Johan

   Reply
 2. Anders
  Sep 01, 2015

  Håller helt med

  Reply