NY DESIGN

I januari 2012 startade jag denna blogg om husvagnar och husbilar. Då hette den Husvagnen.se. Jag var 19 år och hade inte kommit in i husvagnsbranschen ännu. Tack vare bloggen fick jag börja presentera husvagnar i Caravan Clubs tidning endast 3 veckor efter att jag skrev första inlägget. Kort därefter började jag jobba med uthyrning på Borås Husvagnstjänst. De 3,5 år som passerat sedan dess har verkligen varit händelserika och jag har lärt mig otroligt mycket. Men ännu mer spännande blir det när jag tänker på alla spännande möjligheter och upplevelser som står för dörren. För dessa 3,5 år är bara början…

Hoppas du som läsare gillar denna nya fräscha design? Jag kände att det var dags för en uppdatering. Bloggens fokus kommer i stort sett vara detsamma som innan. Det kommer fortfarande bjudas på mässbesök, modellnytt och mina egna äventyr med olika mobila boenden. Eftersom det är en helt ny layout så är det lite detaljer man behöver vänja sig vid. T ex så finns en knapp med horisontella streck uppe till höger. Klickar du på den kommer du till en meny med sidor som ”Om mig” och ”Kontakt”.

Vissa inlägg går att klicka på för att läsa hela inlägget. Vissa inlägg har också en bild bakom rubriken vilket upphöjer intrycket och fungerar som en liten ”teaser”.

 

 NEW DESIGN

In January 2012 I started this blog about caravans and motorhomes. Back then its name was Husvagnen.se. I was 19 years old and had not entered the caravan industry yet. Thanks to the blog I got to start presenting caravans for the Caravan Club’s magazine only 3 weeks after I wrote the first post. Shortly thereafter, I started working with rentals at Borås Caravan Service. The 3.5 years that have passed since then has certainly been eventful, and I have learned an incredible amount. But even more exciting is when I think of all the exciting opportunities and experiences that are waiting. These 3.5 years are just the beginning …

I hope all you readers enjoy this fresh new design? I felt it was time for an update. The blog’s focus remains largely the same as before. There will still be exhibition visits, reports about news in the industry and my own adventures with different mobile homes. Because it is a completely new layout, it’s the little details you need to get used to. For example, there is a button with horizontal bars at top on the right. Clicking it will take you to a menu of pages as ”Om mig” (About me) and ”Contact.”

Certain posts can be clicked on to read the full post. Some posts also has a picture behind the headline which elevates the impression and acts as a small ”teaser”.

 

 1. FREEDOMtravel
  Aug 18, 2015

  Snygg design! Och bloggande är bra – kan leda till allt möjligt spännande! Hälsningar från Albanien, där vi är med husbilen just nu.

  Reply
 2. AktivaDagar-Camilla
  Aug 18, 2015

  Snygg design! Och vilken resa du gjort, och kommer att göra :)

  Reply