IMG_1822

Hösten 2013 bodde jag i Manchester i England. Den sista kvällen var jag på en nattklubb i Manchester och där bekantade jag mig med Daniel Venoutsos, som är från Grekland men som bott i Sheffield sedan 4-årsåldern. Vi har hållit kontakten och eftersom Daniel har släkt i Göteborg så passade vi på att ses. Jag föreslog en campingvistelse, och Daniel som är van campare hängde på. Vi valde Lilleby Camping i Torslanda, med en uthyrningsvagn.

IMG_1820

 

Vagn nr 6, en Kabe Smaragd GLE från 1983.

IMG_1824

Här är vi framme och har ställt upp vagnen. Senare på dagen gick vi ner till vattnet, och jag badade.

IMG_1827

Sen åkte vi till Hemköp och handlade mat. Tillbaka i vagnen fick jag agera kock.

IMG_1828

Det fick bli Hamburgare, något som alltid går hem.

IMG_1830

Just vid vår vistelse var det mest Tyskar och några Holländska familjer på campingen. Endast ca 4 ekipage, inklusive oss var svenskar. Lite lustigt faktiskt. Det är fascinerande att se Tyskar som ofta reser med udda och coola ekipage, som t ex gamla VW-bussar, eller en sån här Eriba Touring.

IMG_1831

I går morse när morgonkaffet inhalerades rullade ett Holländskt ekipage in, med en Biod Husvagn.

IMG_1834

Strax innan vi checkade ut gick jag en promenad ner till vattnet. Det var förmiddag vilket kanske förklarar varför det var så lite folk där just då.

In autumn 2013, I lived in Manchester, England. The last night I was at a nightclub in Manchester, where I got to know a guy named Daniel Venoutsos, who is from Greece but has lived in Sheffield since 4 years of age. We have kept in touch and since and Daniel has relatives in Gothenburg so we took the opportunity to meet. I suggested a stay at a campsite, and Daniel who is used to camping liked the idea. We chose Lilleby Campsite in Torslanda, and I brought a rental caravan, a Kabe Smaragd GLE from 1983. We parked the caravan and went to buy food. I was in charge of cooking the hamburgers. We then went down to the sea and I had a short swim. Most of the visitors at the campsite were Germans, and some Dutch. It is amazing to see the cool camping vehicles that Germans often have, like VW Campervans and the Eriba Touring caravan. A Dutch family arrived in a Biod Caravan.

Before leaving the campsite I had a walk down to the beach. It was early on the day which probably explained why there were so few people.