Det har varit en intensiv arbetsperiod i några veckor. Från den helgen då jag åkte från Stockholm till Torsby för att köpa husvagn, fram till i söndags så jobbade jag 80 timmar, på en vecka. Detta eftersom O-ringen hålls i Borås. På fredag påbörjas arbetet med att få hem alla husvagnar igen. Därför njuter jag just nu av några dagars ledighet. Igår åkte jag till Huskvarna och plockade upp min vän Lars. Vi skulle egentligen bo i husvagnen i Gränna där Lars har sin kanot, men på grund av regn bestämde vi oss spontant för att åka med husvagn till kusten, närmare bestämt Mellbystrand. Vädret var bättre här nämligen.


Här är vi framme på Marias Camping.


Här är husvagnen uppställd. För ovanlighets skull ska inte draget, utan långsidan peka mot vägen. Det ser man sällan.


Första kvällen tog vi en promenad längs Skummelövsstrand. Här är sanden så packad och hård att man kan köra ut med bilen på den.


Här är en utsiktsplats utanför Båstad. Man ser bra långt därifrån.


Mysfika i Boarp.


På kvällen gick vi till stranden vid campingplatsen. Det blåste mycket men det var varmt ändå.


Är det inte fantastiskt att man kan ta med sig sitt hem på detta sätt?

It has been an intense period of work for a few weeks. From the weekend when I went from Stockholm to Torsby to buy a caravan, until last Sunday, I worked 80 hours in one week. This is because of the orienteering competition that is held in Borås. This Friday the process of getting home all caravans begins. Therefore, I am now enjoying a few days off. Yesterday I went to Huskvarna and picked up my friend Lars. We were planning to actually stay in the caravan in Gränna where Lars has his canoe, but because of the rain we decided spontaneously to take the caravan to the coast, more precisely Mellbystrand. The weather was better here.

We arrived at Marias Campsite on the afternoon and parked it up. We then went down to the beach nearby, where sand is so packed that you can drive the car on to it. Then we went to a viewpoint and then had a “fika” in Boarp nearby. In the evening we went to the beach at the campsite. The wind was blowing a lot but it was warm anyway. Isn´t it amazing with caravans, that you can bring your home wherever you go?