Sicken dag! Efter gårdagens utgång till nattklubben Colosseum vid Globen tillbringades eftermiddagen idag vid Tantolunden med min lillasyster och hennes pojkvän. Vid 16:30 bar det av mot Värmland och Torsby. Det var inte bestämt förrän igår då jag fick förfrågan att köpa en husvagn till Borås Husvagnstjänst. En Kabe Briljant DL från 1991 fanns till salu i Torsby och den köpte jag ikväll.


Vägen sydväst gick via E20 och en fällbro.


Ett litet stopp på ICA Indianen Ekshärad.


En riktigt fin vagn är det!


Inatt övernattar jag vid Värnäs Camping utanför Torsby. Inte på området utan bara tillfälligt vid entrén. Tidigt imorgon åker jag mot Fritsla.


Detta är en riktigt fin camping. Här är en utsikt vid vattnet i södergående riktning.

What a day! After yesterday’s visit on the nightclub Colisseum at the Globe arena yesterday I spent the afternoon today in central Stockholm with my little sister and her boyfriend. At 16:30 it was off to county Värmland and the town of Torsby. It was not decided until yesterday when I was asked to buy a caravan to Borås Caravan Service. A Kabe Brilliant DL 1991 were for sale in Torsby and I bought it tonight.

The trip here went along the E20 motorway where there was a folding bridge. I also made a stop at an ICA store in Ekshärad. The caravan was really nice and now I live in it outside a nice campsite with beautiful scenery.