I förrgår testade jag en camper från företaget Camperways i Haninge utanför Stockholm. Camperways är generalagent för Adventure- och Northstar Campers i Skandinavien. Här finns totalt 24 olika modeller i olika storlekar, samtliga utrustade för Nordiska förhållanden. En Camper är ett mycket praktiskt alternativ eftersom den är smidig som en husbil men flexibel som en husvagn. Yttermåtten är mindre än vanliga husbilar och när bodelen är påmonterad är det bara att köra iväg när man känner för det. Här är lite bilder från testet.


Vi började att granska insidan. Det är bra att föra anteckningar så man inte glömmer bort detaljerna.


Mer information är att vänta i ett kommande nummer av Husvagn På Väg/CampingSverige.se, när testet blir publicerat.


Efteråt åkte vi för att provköra och fotografera. Bilen är en VW Amarok, en riktigt gedigen och lättkörd pickup.


Den grå himlen matchar den grå bilen.

Titta in på Camperways hemsida

The day before yesterday I tested a camper from the company Camperways in Haninge outside Stockholm. Camperways is the general agent for Adventure- and NorthStar Campers in Scandinavia. Here there are a total of 24 different models in different sizes, all equipped for Nordic conditions. A Camper is a very practical option because it is more convenient than a motorhome but more flexible than a caravan. The outer dimensions are smaller than regular motorhomes and when the living area is mounted, it´s only to drive away when you feel like it. Above are some pictures from the test.

We began examining the inside. It is helpful to take notes so you do not forget the details. More details are to be expected in an upcoming issue of magazine Husvagn På Väg/CampingSverige.se, when the test will be published.

Afterwards we went to test drive and shoot. The car is a VW Amarok, a really solid pickup truck that is easy to drive. The gray sky matches the gray car.

Take a look at the Camperways website