Nu är jag i Hässelby, hos min vän Malin. Jag ska vara här till på lördag. Imorgon onsdag ska jag testa en camper från Camperways i Haninge. Det ska bli spännande. Men det kommer bli mycket mer kul dessa dagar. Här är lite bilder från dagen.


Dagen börjades med en dusch hemma i Fritsla. Dusch för mig är tre hinkar med vatten. Det är skönt att det finns varmvatten, så det blir lyxigare än med ett dopp i ån.


Det blev kaffepaus vid Stavsjö utanför Nyköping på vägen upp.


Min nya tröja i somriga färger är jag väldigt nöjd med.

Now I am in Hässelby in Stockholm with my friend Malin. I’ll be here until Saturday. Tomorrow Wednesday I will test a camper at Camperways in Haninge. It will be exciting. But it will be much more fun these days. Above are some pictures from the day. This morning I had a shower, which in my case is three buckets of water. Its nice to have warm water. It´s more comfortable than a dip in the river.

On the way up I took a coffee break at Stavsjö outside Nyköping. I really like my new shirt in fresh colours.