Även en outtröttlig charmör behöver förnya sig ibland. T@B, husvagnarnas hipster har 13 år på nacken och säljs över hela världen. Gamla som unga lockas till livsstilen som fått sitt ege namn, att ”tabba”. Modellen 320 RS har alltid varit basen i modellprogrammet, men genom åren har flera andra varianter funnits med, t ex boggievagnen 510 XL och 320 Offroad.


Till 2016 förändras T@B på många sätt. Den droppformade karossen är kvar men taklinjen har justerats lite för att öka ståhöjden invändigt. Bakljusarmaturen är helt ny och så även övriga smådetaljer exteriört. Samtliga modeller finns med två olika colour kits, Metropolis och Mexican Sunset.


Interiören i nya T@B är också helt ny. Till alla modeller kan man välja mellan textilkollektionerna Basic, Mexican Sunset, Oceanspray, Active Navy och Active Rock.


Hygienutrymmet i T@B L 400.


De nya T@B-modellerna finns tillgängliga från oktober 2015. Som avslut på den utgående generationens levnadstid byggs de sista exemplaren av denna i en så kallad Cult Edition. Dessa har unikt emblem med tillverkningsnummer och mörkröd skinnklädsel. Cult Edition tillverkas i begränsad upplaga om 99 exemplar av 320 RS och 55 exemplar av L 400 TD.

T@B 2016: Cult caravan number 1 in a new guise

Even a long lasting charmer needs to renew itself sometimes. T@B, the hipster among caravans is 13 years old and is sold worldwide. Old and young people are attracted by the lifestyle that got its own name, to go ”tabbing”. The model 320 RS has always been the base of the model range, but through the years, several other variants have existed with, eg twin axled 510 XL and 320 Offroad.

In 2016 the T@B change altogether. The teardrop-shaped bodywork is still there but the roofline has been adjusted slightly to increase the headroom inside. Rear light fixture is brand new and so also other small parts on the exterior. All models are available with two different color kits, Metropolis and Mexican Sunset.

The interior of the new T @ B is also completely new and available with textiles called Basic, Mexican Sunset, Oceanspray, Active Navy and Active Rock.

The new T @ B models are available from October 2015. To mark the end of the outgoing generation of T@B the last units of this is made in a so called Cult Edition. These have a unique badge with serial number and dark red leather interior. Cult Edition is produced in a limited edition of 99 copies of the 320 RS, and 55 copies of the L 400 TD.