Nu är det högsäsong för hela husvagnsvärlden, där även uthyrningsverksamhet ingår. Många vet inte om att man faktiskt inte behöver köpa en husvagn. För att inte behöva tänka på t ex värdeminskning, förvaring och försäkringskostnader är det smidigare att hyra. Speciellt om vagnen endast kommer användas en begränsad tid.
På HyrHusvagnar.Se finns husvagnar för alla smaker och behov, från prisvärda budgetalternativ till nya vagnar från Hobby. Som standard ingår gasol, köksutrustning och andra grunddetaljer som Ni därför inte behöver tänka på. Ett trevligt bemötande och hög servicenivå bjuder vi också på.


Trevliga kunder delar med sig av ett vackert ögonblick från sin hyresperiod.


Vecka 23 var de flesta husvagnarna uthyrda till Sweden Rock i Sölvesborg.


Vårt finaste alternativ, Premiumvagnen är just nu i Paris och fungerar som semesterboende med extra guldkant.

Besöks HyrHusvagnar.se för mer information och/eller intresse. Varmt Välkommen!

Now is the peak season for the whole caravan world, where the caravan rental business is included. Many do not know that you actually do not need to buy a caravan. In order to not have to think about for example, depreciation, storage and insurance costs, it is easier to rent. Especially if the caravan will only be used a limited period of time.

At HyrHusvagnar.Se we have caravans for all tastes and needs, from affordable budget alternatives to new caravans from Hobby. Standard features include gas, kitchen utensils and other basic details that you therefore do not need to think about. We also offer a welcoming personal treatment and high level of service.

Our customers are happy to share some beautiful moments from their rent.Our finest option, the Premium van is currently in Paris and works as a holiday accommodation with extra flavor. In Week 23 most caravans were rented out to a rock festival in Sölvesborg.

Please visit HyrHusvagnar.se for more information and/or interest. Warmly Welcome!

 1. Nicolas
  Jun 20, 2015

  Hello Johan,
  do you know where in Paris the Premium is?

  Reply
 2. Johan
  Jun 24, 2015

  Hello Nicolas!

  They did not tell what campsite, but apparently it was close to the city center.

  /Johan

  Reply