Det är såklart en stor händelse för mig att för första gången delta på KnausTabberts pressvisning. Den är imorgon på förmiddagen. Idag har jag rest från Göteborg till München och därifrån hyrt bil som jag kört till Maximilian Quellness- und Golfhotel i Bad Griesbach im Rottal, som ligger i Bayern.

Resan började redan igår när jag åkte till Göteborg. Eftersom detta var en söndag och inga bussar från Fritsla till Göteborg gick tidigt nog fick jag åka dagen innan. Bussen till Kastrup flygplats gick kl 07:00 på morgonen.


Spoton Hostel & Sportsbar har bara funnits i 1,5 veckor, och på kvällen fick jag växla lite ord med ena delägaren över lite dricka i baren.


Sovsal är ett budgetalternativ som funkar för mig. Sängarna var riktigt sköna.


Imorse kl 07:00 gick bussen mot Kastrup.


Framme på flygplatsen som jag var på senast för en månad sedan.


Väl framme på Münchens flygplats hyrde jag en bil av Caro biluthyrning, en Kia Ceed SW. Kia har verkligen ryckt upp sig designmässigt. Den var härlig att köra också. På vägen till hotellet flög en fågel in i rutan medan jag körde på motorvägen. Då blir man mycket förvånad ska jag säga.


A92 halva resan, småvägar resten.


Framme på hotellet.


Fint hotellrum, som vanligt när man blir bjuden som press.


Dags för pressmiddag!


Här syns Jimmie Öhbom på Husbil & Husvagn, Swen Dluzak (brand manager för Knaus och Weinsberg) och John-Ove Tellefsen på Bobil & Caravan.

Imorgon blir det en ny spännande dag.

Off course it’s great that this is my first time participating at KnausTabberts press conference. It’s tomorrow morning. Today I traveled from Gothenburg to Munich and from there rented a car and drove to Maximilian Quellness- und Golfhotel in Bad Griesbach im Rottal, located in Bavaria.

The journey started yesterday when I went to Gothenburg. Since this was a Sunday and no buses from Fritsla to Gothenburg went early enough I had to go the day before. The bus to Copenhagen Airport was departing at 7 am in the morning.

Spoton Hostel & Sportsbar has only been around 1.5 weeks, and in the evening I shared a few words with one of the owners over a little drink in the bar. Hostel is a budget option that works for me. The beds were really comfortable. This morning at 7 am the bus went to Kastrup. At 11:40 am I arrived at the airport I was at last time about a month ago.

Once arrived at Munich airport, I rented a car from Caro rental cars, a Kia Ceed SW. Kia has truly made a great job improving the design on their cars. It was lovely and drove well. On the way to the hotel a bird flew into the windscreen while I was driving on the highway. I was surprised.

The journey went firstly on the freeway, and later consisted only of small roads. Shortly after I arrived it was time for press dinner. My hotel room was nice, like always when Im invited as press.

Above is a photo of Jimmie Öhbom at the magazine Husbil & Husvagn, Swen Dluzak (brand manager for Knaus and Weinsberg) and John Ove Tellefsen from Bobil & Caravan.

Tomorrow will be another exciting day.