”Ska vi grilla för första gången i år?” sa Anders. Det säger jag inte nej till, och efter en lång arbetsdag igår var det ett välkomnande inslag.


Glada Anders!


När vi smält maten kom nästa spontana påhitt. En cykeltur. Vi cyklade runt i hela Fitsla, bland annat till vattentornet där man kan se över delar av byn.


Lite livsnjutning ska man såklart ha med sig. Det gäller att maximera ögonblicket.


En LMC Münsterland 720/755 från 2002 såg vi också.

Om en timme åker jag till Göteborg och bor en natt på ett hostel. Tidigt imorgon åker jag till Köpenhamns flygplats för flyg mot München. KnausTabberts presskonferens kommer hållas i Bad Griesbach im Rottal på måndag och jag kommer vara där. Mer uppdateringar framöver.

Spontaneous evening activity

”Shall we have a bbq for the first time this year?” said Anders. I did not say no, and after a long working day yesterday, it was a welcoming thing.

When we had eat we made the next spontaneous action, a bike ride. We cycled through Fitsla, including a trip to the water tower where you can see the parts of the village. We brought some sweets maximizing the experience of the moment.

We also saw a LMC Münsterland 720/755 from 2002.

In about one hour I go to Gothenburg and stay one night in a hostel. Early tomorrow I will go to Copenhagen Airport for the flight to Munich. KnausTabberts press conference will be held in Bad Griesbach im Rottal on Monday and I will be there. More updates to come.