Nu befinner jag mig hos min syster i centrala Stockholm. En lång dag med 40 mils bilkörning mm är till ända. Imorgon åker jag till Bredängs Camping för att göra ett reportage. Senare ska jag hälsa på en vän från högstadiet på Vaxholm. Förhoppningsvis blir det en del annat skoj. Det är skönt om dagen inte blir allt för planerad dock.


Ofta är det här, vid Vättern som det passar att föreviga varje bilresa med en bild.


Britter på besök i Sverige, med en Bailey Ranger på kroken. Det är ganska ovanligt med englandsregisterade vagnar i Sverige. Och de man ser tillhör ofta resandefolk.

Now I find myself with my sister in central Stockholm. A long day with a 250 miles of driving, etc. is over. Tomorrow I will go to a campground in Stockholm to make and interview and take some photos. Later I will meet a friend from school in Vaxholm. Hopefully there will be some other fun stuff. It’s nice if the day does not get planned in every detail.

On the way here I took a photo while driving pass the lake Vättern. I saw some british people towing a Bailey Ranger. Caravans with british numberplates are not common in Sweden, and most of them belong to the travelling community.

 1. Nicolas
  Maj 29, 2015

  The Ranger range was the entry model from Bailey for a few years. Basic equipment but nevertheless all the essentials were present, and still much more than a continental van.
  As caravans do not have their own registration number in the UK, they carry the towing car number. Normally, when sold, the caravan should not have any number plate on.

  Reply
 2. Johan
  Maj 30, 2015

  Thank You for making me wiser Nicholas. I didn´t know that the Ranger was Baileys entry level range. I did know that british caravans are not registred.

  Reply