År 1987 hade fabriken som tillverkade Sävsjö husvagnar funnits i 10 år. 1985 tillkom Smålandia, som tidigare varit svenskbyggda Sprite. Detta är en Smålandia 500 från 1987, exemplar nr 260 av jubileumsutgåvan.

Imorgon åker jag till Stockholm. Jag ska hämta hem Hobby Premium-vagnen som står på Ingarö och som jag körde dit i februari. Men vagnen hämtas på söndag så innan det hinner jag vara med min lillasyster. Det kommer även bli ett besök på Bredängs Camping, bland annat.

In 1987, the factory that manufactured Sävsjö caravans had existed for 10 years. In 1985 the brand Smålandia, previously known as a Swedish built Sprite was added to the fleet. This is a Smålandia 500 from 1987, unit nr 260 of the anniversary edition.

Tomorrow I go to Stockholm. I’ll get the Hobby Premium caravan standing on the island of Ingarö back to Borås Caravan Service, the one I drove there in February. But I will drive back on Sunday so before I have time to be with my little sister. There will also be a visit to a campsite outside Stockholm.