Den 15 juni håller KnausTabbert presskonferens i Bad Griesbach im Rottal, med visning av nya modeller på husvagnar och husbilar. Det jag redan vet nu är att T@B får en makeover och att Knaus Sport & Fun gör comeback. Det ska bli spännande att se vad som är nytt på alla märken.
Jag kommer flyga till München den 14 juni, och sedan hyra en bil för fortsatt färd mot hotellet där konferensen hålls. Det ska bli sjukt spännande.

On June 15th KnausTabbert has a press conference in Bad Griesbach im Rottal, with display of new models of caravans and motorhomes. What I already know now is that the T@B gets a makeover and Knaus Sport & Fun is making a comeback. It will be exciting to see what is new for all brands.
I will fly to Munich on the 14th and then rent a car to drive to the hotel where the conference is held. It will be very exciting.

  1. FREEDOMtravel
    Maj 22, 2015

    Den husvagnen ser nästan ut som en rymdfarkost 😉

    Reply