Imorgon bär det av mot Slovenien. Adria Mobil firar 50 år av ”Living in Motion”. Jag reser som press och är jättespänd inför de två dagarna. Det kommer bli presskonferens, fabriksvisning, galafest och boende på spahotell. Jag har aldrig varit i Slovenien, och räknar man med mellanlandningarna kommer jag sätta foten i tre nya länder på tre dagar. På nedresan är det mellanlandning i Wien.


För 4 år sedan visste jag inte att jag skulle åka till fabriken nu.

Tomorrow it’s off to Slovenia. Adria Mobil Celebrates 50 Years of ’Living in Motion’. I travel as the press and is very excited about the two days. There will be a press conference, factory tour, gala celebration and accommodation at a spa hotel. I’ve never been in Slovenia, and with the stopovers included I will put my foot in three new countries in three days. On the way down its a stopover in Vienna.

4 years ago I did not know that I would come to the factory now.