Husvagnsbibeln brukar den kallas. Från 1968 till år 2003 (sista åren med namnet Camp) gavs denna fantastiska bok ut i pocketformat. Grundaren Göran Sjöberg avled 2003 och sedan dess har konceptet ej tagits upp. Tack vare bloggföljare Anders i Uddevalla har jag nu mina första exemplar av Husvagnsciceronen. Stort tack till Anders. Jag är sjukt exalterad, och imponeras av mängden information och kuriosa som nämns i husvagnsbibeln. Exemplaren är från 1978-1988 samt 1995. Här nedan är bilder från tidigare idag.


Som att öppna ett paket på julafton


En stund av njutning och inspiration

The Caravan Cicerone

Nicknamed the “Caravan Bible”, the book Husvagnsciceronen (The Caravan Cicerone) was made in a new issue from 1968 to 2003 (the last few years with the name Camp). The founder Göran Sjöberg died in 2003 and since then, the concept has not been relaunched. Thanks to blogg follower Anders in Uddevalla, I now have my first copies of Husvagnsciceronen. Many thanks to Anders. I’m so excited and impressed by the amount of information and curiosities mentioned in the caravan Bible. the issues I got is from 1978-1988 and 1995 Above are pictures from earlier today.

  1. Anders Gunnarsson
    Apr 26, 2015

    Det är jag (eller snarast frun) som ska tacka. Mindre böcker, mer plats…

    Reply