1. Maria
  Mar 13, 2015

  Hallå!!
  Nu var det längesedan!!
  Sist frågade du vart vi hade köpt Tabberten
  Vi köpte den på toluren, en toppenfirma!!!
  Otroligt trevlig personal! Är som sagt väldigt nöjd
  Med vagnen. Men det finns tre grejor jag retar
  mig på nå otroligt!! Men man kan inte få allt.
  Såg att du var upp till Mora en snabb vända, vi
  var där hela vasaloppsveckan.
  Har du något speciellt planetat med husvagnen till
  sommaren?
  Ha en solig helg! Hälsningar Maria.

  Reply
 2. Johan
  Mar 17, 2015

  Hej Maria!

  De var faktiskt min chef som var i Mora, han åkte öppet spår inför Vasaloppet. Men jag åker omkring en del med och det är alltid kul. Det jag har planerat i sommar är Umeå i början av augusti. Förmodligen blir det med husvagn. Lite andra resor blir det nog också;)

  Vi hörs:)

  Reply