Inom kort kommer jag och Anders åka till Tyskland för att köpa husvagnar av märket Hobby. Fyra av uthyrningsvagnarna på Borås Husvagnstjänst har sålts nyligen, och behöver ersättas med likadana modeller då de redan är uppbokade inför sommaren. Men då vår Volvo XC70 är defekt så måste även den ersättas för stunden. Så idag åkte vi till Falköping och hittade en Volvo V70 från 2002. Den är bra som dragbil då den får dra 1800 kg med B96-behörighet, och har 200 hästkrafter.


För att effektivisera inköpet av husvagnar kommer vi åka ner två bilar, jag i den nyinskaffade Volvon och Anders i sin egna BMW 316 Touring.

New company car
Shortly Anders and I will go to Germany to buy caravans of the brand Hobby. Four of our rental caravans at Borås Caravan Service have been sold recently, and needs to be replaced with similar models as they already booked up for the summer. But since our Volvo XC70 is defective, it must also be replaced for the moment. So today we went to Falköping and found a Volvo V70 from 2002. It is good as a towcar as it can tow 1800 kg on B96 license, and has 200 horsepower.

In order to speed up the purchase of caravans we travel down in two cars, Me in the newly acquired Volvo and Anders in his own BMW 316 Touring.