Här om dagen låg senaste numret av Husvagnsliv, Kabes egna magazin i brevlådan. Här får man alltid mycket inspirerande läsning, och Kabe är också en riktigt läcker husvagn. Dessutom är det högtryck i fabriken, och de lyxiga serierna Royal och Imperial säljer över förväntan. I detta nummer presenteras husvagnsnyheten Classic 600 GDL med en ny planlösning. Även reseinspiration från Venedig passar bra så här när det fortfarande är kallt ute. Husvagnsliv kan läsas digitalt här.

Caravan Life (Kabe magazine)
The other day the latest issue of Husvagnsliv (”Caravan Life”, Kabe’s own magazine) was in the mailbox. Here one always find very inspiring reading, and Kabe’s also a really delicious caravan. There is high pressure in the factory, and the luxurious series Royal and Imperial are selling above expectation. In this edition the new layout Classic 600 GDL is presented. Also travel inspiration from Venice fits well when it is still cold outside.