Kringresandet fortsätter. Efter drygt en vecka i Gävle, husvagnsmässan i Stockholm och sedan resa nedåt till Västra Götaland så styr kosan mot Stockholm imorgon torsdag. Den finaste husvagnen i uthyrningsflottan ska levereras till kund på Ingarö. Vilken tur att jag ändå ska till min syster i helgen, hon bor i Vasastan. Kunden i fråga har tillåtit mig att sova i husvagnen när den står på deras tomt. Det ska bli så sjukt kul med en roadtrip med ett rymdskepp till husvagn på släp.

The travelling is continuing. After just over a week in Gävle and caravan fair in Stockholm I head back to Stockholm tomorrow Thursday. The finest caravan in our rental fleet shall be delivered to a customer on Ingarö just outside Stockholm. Its lucky I was planning on going to my sister this weekend, she lives in the city center. The customer in question allowed me to sleep in the caravan when it is outside their house. It will be so fun with a roadtrip having a spaceship to caravan in tow.