CMT-mässan i Stuttgart är till enda. 9 dagar av nyheter, inspiration och reslust ska sammanfattas och hos Tysklands ledande fabrikant Knaus Tabbert Group med säte I Jandelsbrunn noterades endast positiva resultat. Försäljningen har sedan förra årets upplaga ökat med 18 procent. Husbilsförsäljningen ökade med 12 procent, och nya modeller som VanSation Ti och Vansation i samt campermodellen BoxLife har visat sig blivit framgångsrika.

I år tog koncernen en hel utställningshall i anspråk, för de fyra varumärkena Knaus, Tabbert, T@B och Weinsberg. 3800 kvadratmeter med 100 fordon blev till en hel värld av inspirerande produkter, något för alla smaker och behov. Uppstickande fordon på husvagnssidan var lättviktsstudien Travelino och premiumvagnen Eurostar, som baseras på designstudien Caravisio. En ny storlek är Eurostar 650 ES med långbäddar. De nya uppstickarna kommer sätta standard för många spännande modellnyheter de kommande åren.

Knaus Tabbert GmbH: CMT Fair a success

The CMT fair in Stuttgart is ended. 9 days of news, inspiration and desire to travel will be summarized and among Germany’s leading manufacturers Knaus Tabbert Group based in Jandelsbrunn noted only positive results. Sales has increased since last year’s fair by 18 percent. Motorhome Sales increased by 12 percent, and new models VanSation Ti and Vansation and campervan model BoxLife has proven to become successful.
This year, the company acquired a whole fair hall for the four brands Knaus, Tabbert, T@B and Weinsberg. 3800 square meters with 100 vehicles turned into an entire world of inspirational products, something for all tastes and needs. New and exciting vehicles on the caravan side was the lightweight study Travelino and premium range Eurostar, which is based on the design-study Caravisio. A new model is the Eurostar 650 ES with single beds. The new models will set the standard for many exciting model news in the coming years.