Caravelair är ett Franskt husvagnsmärke som skapades i början av 60-talet, av flygplanstillverkaren Sud Aviation. Det finns få vagnar av detta märke i Sverige, och det är många år sedan dessa vagnar importerades hit, ja till och med decennier, om ingen vet annat?

Nu står det dock på webbsidan till mässan Caravan Stockholm att Caravelair ska medverka. Logotypen finns i alla fall med bland representerad varumärken. Är det någon som vet mer? Vem står bakom importen?

Caravelair caravans at Stockholm fair?

Caravelair is a French caravan brand that was created in the early 60s, by the aircraft manufacturer Sud Aviation. There are few caravans of this brand in Sweden, and it is many years since these vans were imported here, maybe even decades, if no one else knows?

Now, however, it is shown on the website of the fair Caravan Stockholm that Caravelair will be involved. The logo is in all cases among the represented brands. Does anyone know more? Who is behind the importation?

 1. Edward HOEK
  Jan 28, 2015

  Hello

  It’s PJ Caravan from Malmö who will be showing one new Caravelair model : PJ Caravan is also active in Danemark where he is an official dealer.
  Goal is to test reactions and study possibilities to get active in sales in Sweden (again) especially with the Antarès Style models which are very popular in Northern Europe

  Reply
 2. Johan
  Jan 28, 2015

  Thank You for the answer:)

  Reply