Den här bilden blev jag sjukt nöjd med. Idag hade Husvagnscenter i Valbo extra helgöppet, likaså imorgon söndag. Där stod denna Solifer Goldie 580, årsmodell 1997. Goldie-serien lanserades 1995 då Solifer firande 30 år av husvagnstillverkning. Sista modellåret var 2001. Värt att nämna är att Goldie-serien var den sista vagnen från Solifer att ha Primus värmepanna. Det var till stor del därför som modellen försvann och senare modeller fick Alde-panna.

I am very pleased with this photo. Today dealer Husvagnsenter in Valbo had a extra weekend opening, likewise tomorrow Sunday. There was this Solifer Goldie 580, model year 1997. The Goldie range was launched in 1995 when Solifer celebrated 30 years of caravan manufacturing. The last model year was 2001. It is worth mentioning that the Goldie range was the last caravan from Solifer that had a heater from Primus. It was largely therefore the model disappeared. Later models all have Alde heating.