Nu när 2015 års modeller börjat tillverkas av respektive fabrikat är det tyvärr så att Wilk som ingick i KnausTabbertGroup är nedlagt. För att utveckla koncernens varumärken och fokusera dess image mer fick Wilk, det lite mer ”klassiska” märket tyvärr tacka för sig. Men man vet aldrig, kanske kommer det tillbaka igen.

Now that the 2015 models began production of the respective brands, unfortunately, Wilk included in KnausTabbertGroup is cancelled. In order to develop the group’s brands and focus their branding more Wilk, the more ”classic” brand unfortunately had to go. But you never know, maybe it will return in the future.

 1. Anders Gunnarsson
  Dec 11, 2014

  Ja hoppas det inte får vila i frid, utan att de återuppstår.

  Ja, wilk:a vagnar!
  Eller på Wolkswagen-tyska;
  ”Wilkswagen, das Wohnwagen”.

  Anders Gunnarsson med Volkswagen o Wilk 700. Fantastisk planlösning till vettigt pris o med lastvikt som t o m är laglig!
  Deutschland, Deutschland über alles!

  Reply