Att matrester åker ner i avloppet är inget man kommer undan. Oftast slinker det genom och ut men ibland fastnar det och det blir totalt stopp. Som här om dagen för mig, vattnet som samlades ville helt enkelt inte rinna undan. Det första man kan göra är att hälla kokande vatten genom avloppet. Då brukar det kunna lossna. Annars, om man har tillgång till en sugpropp så kan det fungera också.


I morse var det fullt med smutsigt vatten här i. Lite kokande vatten så gled allt ut.

Blocked sink

It can´t be helped that food particles go down the drain. Most often it slips it through but sometimes it get stuck there and there will be a total stop. Like today for me, the water that gathered simply did not drain away. The first thing to do is to pour boiling water through the drain. Then the particles mostly go through. Otherwise, if you have access to a suction cup it can work well.This morning there was a lot of dirty water in the caravans sink. A little boiling water then slid it all out.