Igår anlände jag i Storbritannien och Birminghams flygplats efter några timmars resande och en mellanlandning i Frankfurt. För första gången på knappt 10 månader befinner jag mig på Brittisk mark, och det känns mycket bra. Människorna, språket och omgivningarna har jag saknat sanslöst mycket.


Igår hade jag tänkt passa på att besöka några husvagnssäljare. Jag körde till Chichester Caravans i Birmingham och fick tillåtelse att fotografera för ett inlägg här. De har även en anläggning i Bromsgrove ca 25 minuters bilfärd därifrån och där hann jag också fotografera liten. Senare kommer jag visa fler bilder från båda anläggningarna.


Min hyrbil är en Hyundai I10 som är mycket smidig och trevlig att köra.
Idag är jag på NEC Caravan Show och fotograferar. Vi hörs senare!

Yesterday, I arrived in the UK and Birmingham Airport after a few hours of travel and a stopover in Frankfurt. For the first time in nearly 10 months, I find myself on British soil, and it feels very good. I have missed the people, language and surroundings incredibly much.

Yesterday I had planned to take the opportunity to visit some caravan sellers. I drove to Chichester Caravans in Birmingham and got permission to photograph for a post here. They also have a facility in Bromsgrove about 25 minutes drive away and there I also had time to photograph some. Later, I will show more pictures from both facilities.

My rental car is a Hyundai I10 which is very smooth and pleasant to drive. Today I’m at the NEC Caravan Show and photographing. More updates will come later.