Cabby har i år valt att visa sina nya modeller för 2015 i form av en turné i landet. Nu i helgen var det dags för Valbo utanför Gävle och Husvagnscenter AB. De säljer Cabby Husvagnar, Knaus Husvagnar & Husbilar, Hobby Husvagnar & Husbilar samt CI Husbilar.


710 M2C Comfort var den vagn som visades.


Hobby-vagnar fanns också i stor mängd. Här är en Deluxe 650 KMFe.

Cabby On Tour at Husvagnscenter in Valbo

Cabby has chosen this year to show their new models for 2015 in the form of a tour of the country. This weekend it was time for Valbo outside Gävle and the dealer Husvagnscenter AB. They sell Cabby Caravans, Knaus Caravans & Motorhomes Hobby Caravans and Motorhomes and CI Motorhomes.
The 710 M2C Comfort was the new Cabby model that was shown. There was also many Hobby caravans, for example a Deluxe 650 KMFe.