Minns ni förra året, när jag var bosatt i Manchester och hyrde en bil för att åka till Birmingham och NEC Caravan Show? I år blir det en visit på mässan igen, men denna gång med flyg från Sverige. Mässan är öppen 14-19 oktober och jag planerar att vara där den 18 oktober. Jag kommer dock vara i Birmingham från den 17:e kl 14:00 till den 20:e kl 06:30 då första flyget hem går. Jag har bokat en hyrbil (Fiat 500 eller liknande), så när jag inte är på mässan ska jag utforska mer av Birmingham och närområdena. Vem vet, det kanske blir tid för en sväng till Manchester med. Dessutom är planen att bo i bilen under de två nätterna som blir. Det blir mest äventyrligt då, och dessutom kan man vara mer flexibel tidsmässigt. Just nu är jag så förväntansfull att jag inte vet vad jag ska ta mig till.

Do you remember last year, when I was living in Manchester and rented a car to go to Birmingham and the NEC Caravan Show? This year there will be a visit to the show again, but this time on a flight from Sweden. The Fair is open 14th to 19th of October and I plan to be there on the 18th. However, I will be in Birmingham from the 17th at 2 pm to the 20th at 6:30 when the first flight home leaves. I have booked a rental car (Fiat 500 or similar), so when I’m not on the show I’ll explore more of Birmingham and the surrounding areas. Who knows, it might be time for a trip to Manchester too. Also, I plan to live in the car during the two nights that will be. It will be the most adventurous way, and besides, you can be more flexible regarding time. Right now I am so excited that I do not know what to do.