Variationerna av husvagnar och husbilar finner inga gränser. Det finns verkligen något för alla tillfällen och smaker, framför allt på Europas största husvagnsmässa. Blissmobil är varumärket med filosofin Freedom Of Independence ( friheten av självständighet). Dessa husbilar tar dig fram var som helst på jordklotet och kan användas långa perioder under extrema förhållanden. Allt detta utan att kompromissa på komforten.


Det finns sex storlekar att tillgå. Detta är modellen som är 15 fot tillhör de mindre. Totalvikten är 2500 kg och grundpriset 160 000 Euro.


I extrema förhållanden är det bra med en riktigt skön säng. Här finns också kök, toalett, dusch och en rymlig sittgrupp.


Näst störst är denna 20-fotare. Här finns ännu mer utrymme och ännu mer utrustning, som t ex en tvättmaskin. Utvändigt finns också en…


Fyrhjuling!!! Grundpriset för denna modell är 250 000 Euro.


Bodelen på modellerna är separata och chassiet är självbärande. Därför kan bodelen fraktas som container.

The variations of caravans and motorhomes finds no bounds. There really is something for all occasions and tastes, especially displayed at Europe’s largest caravan show. Blissmobil is the brand with the philosophy Freedom of Independence. These campers will take you anywhere on the globe and can be used for long periods in extreme conditions, all this without compromising on comfort.

There are six sizes available. This is the model that is 15 feet. The total weight is 2500 kg and the base price 160 000 Euro. It has a large and comfortable bed, which is good in extreme conditions. There is also a kitchen, toilet, shower and a spacious seating area.

The second largest is the 20-footer. This has even more space and more equipment, such as a washing machine. Externally there is a quad. The base price for this model is 250 000 Euro. The living area on the models are separate, and the chassis is self-supporting. Therefore, the living area can be transported by container.

 1. AktivaDagar
  Sep 22, 2014

  Så häftiga…

  Reply
 2. Freedomtravel
  Okt 02, 2014

  Lite sugna om man skulle resa igenom Afrika eller så. Men å andra sidan har vi ju ändå inte råd… Så vi tuffar på med vår egen Freedom 😉

  Reply