Imorgon bär det av mot Tyskland och Caravan Salon i Düsseldorf. Vi åker hela Borås Husvagnstjänst, alltså jag, Anders och Robin. På vägen ner hämtar vi upp en vagn som vi beställt till verksamheten. Det är en Hobby Deluxe Easy 460 LU från 2014 och den står hos Ostsee Campingpartner i Lensahn.

Efter att ha hämtat vagnen övernattar vi några mil söderut för att på tisdag sätta kurs mot Düsseldorf där vi bor två nätter i husvagnen. Detta år valde vi att räkna två dagar för mässan. Precis som förra året då jag och Anders åkte kommer mässan bli mycket spännande. I år har jag tänkt att blogginläggen från mässan även kommer inkludera husbilarna.

Redan imorgon kommer uppdateringar om läget på resan.

Tomorrow it’s off to Germany and the Caravan Salon in Düsseldorf. All of us at Borås Caravan Service will go, me, Anders and Robin. On the way down we pick up a caravan that we ordered for the company. It’s a Hobby Deluxe Easy 460 LU from 2014 and stands at dealer Ostsee Camping Partner in Lensahn.

After picking up the caravan the we stay overnight a few mil south of Lensahn and on Tuesday we drive to Dusseldorf where we stay two nights in the caravan. This year we chose to plan two days for the show. Just like last year when Anders and I went, the fair will be very exciting. This year,my blog posts from the show will also include motorhomes.

Already tomorrow, updates from the trip will be posted on the blog.

  1. Freedomtravel
    Aug 31, 2014

    Vi ser fram emot rapporter från mässan och gillar förstås att husbilarna kommer med! :)

    Reply