För några månader hittade jag denna trevliga sida. www.caravanity.nl fokuserar kring renovering av (mest) äldre husvagnar. Här får du massor med tips på hur du kan pimpa vagnen, goda råd och de bästa adresserna. Sedan maj 2014 är Caravanity också en bok med inspiration på hur du själv kan komma igång med jobbet på din egen husvagn.


Caravanity är ett verk av Femke Creemers


Femkes Eriba Triton


Boken Caravanity- Happy Campers Lifestyle

A few months ago I found this very exciting website. www.caravanity.nl is a site about the renovation of (mostly) older caravans. Here you will get lots of tips on how you can pimp your caravan or campervan, get good advice and the best addresses. Since May 2014, Caravanity is also a book with loads of inspiration on how you can get started with the job on your own caravan.
Above in the photos is the creater of the page Femke Creemers with the Eriba Moving, her Eriba Triton caravan and the front page of the book Caravanity- Happy Campers Lifestyle.

 1. AktivaDagar
  Aug 25, 2014

  Oj, vilken härlig sida! Tack för tipset! Men du, jag fick inte länken att funka men hittade dit ändå…

  Reply
 2. Johan
  Aug 25, 2014

  Länkproblemet är löst! Ja visst är det en härlig sida:)

  Reply