Jag har vetat det länge, men sparat med att berätta det tills nu då allt är på plats. Jag blev tidigare i år inbjuden till att delta på en pressvisning av Niesmann + Bischoffs husbilar för 2015. MobileLivingGroup som är svenskt agent för märket har tidigare haft visningar av sina svenska märken (Solifer och Polar). De bjöd även in till Stuttgart-mässan där Niesmann + Bischoff visade sina jubileumsmodeller.

Nu är det så dags för den årliga pressvisningen på Nürburgring i Tyskland, och jag ska dit. Flyget går tidigt imorgon bitti. Jag har en del att förbereda nu, så jag berättar mer senare.

Uppdateringarna här på bloggen tar ibland tid som ni märker. Det beror mycket på de ofta långa arbetsdagarna på Borås Husvagnstjänst, samt annat runt omkring som ska göras.

 1. AktivaDagar
  Jun 25, 2014

  Åh, vad kul och spännande! De har ju såååå fina husbilar! Sugen på en, verkligen… Men jag verkar få vänta på framtiden och säkrare/mer säkerhetstestade/krocktestade husbilar… Kul ändå att under tiden följa med i vad som händer i branchen!

  Reply
 2. Freedomtravel
  Jun 25, 2014

  Åh, vad spännande! Det ska bli spännande att läsa om!
  Jag provade förresten igen att mejla, och skickade en bild i taget. Nu fick jag inga felmeddelanden. Skulle vara bra att veta om mejlen kommit fram?

  Reply