Jag tittade nyligen genom lite foton jag tagit på husvagnar och hittade dessa. Nu förs tankarna tillbaka till den sena augusti-dagen då kursen sattes mot Fribo i Sollebrunn för att testa en Knaus Sport 400 LK 2014. Jag var första svenska skribent att känna på den närmare. Dessa bilder togs på en liten fotorunda till Gräfsnäs en bit bort.

I början av 90-talet dök bland annat modellerna Country 395 LK och Südwind 395 TK upp i Knaus-programmet. Sedan dess har flera modeller med denna planlösning funnits, även som Blue Line och Azur.

I recently looked through some photos I took of caravans and found these. Looking at these makes me think back to that day in late August 2013 day when I went to dealership Fri-Bo in Sollebrunn to test a Knaus Sport 400 LK 2014. I was the first Swedish writer to look at it closer. These pictures were taken on a little photo round to Gräfsnäs some way away.

In the early 90s appeared other models like Country 395 LK and Südwind 395 TK in the Knaus lineup. Since then, several models with this floor plan has been made even as a Blue Line and Azur.