Hos Borås Husvagnstjänst har vi ett kök och ett vardagsrum i samma utrymme. Där är det idealiskt att placera torkstället när tvätten ska torkas. I resten av lokalen är det lite för kallt så här års. Men matos är ju inte önskvärt att få i kläderna så då får man anpassa sig lite. Dessutom är det ju tur att det finns flera kokplattor på utrustningslistan till vagnarna. Här nedan är en bild på hur det såg ut igår när jag lagade köttfärssås, nere i verkstaden. Det var ganska komiskt.

Idag torsdag fick det bli matlagning utomhus istället. På menyn stod samma sak.


Det var regnsjukt under eftermiddagen och kort efter att båda plattorna stod på högsta effekt så började det falla några droppar. Jag tänkte direkt på om jag hade något passande ”tak” att lägga över, och kom snabbt på att det fanns en tom kartong i husvagnen. Ur ergonomisk synvinkel blev det lite småtokigt men nu slapp jag regn i maten i alla fall.


Det årligen återkommande Eurovision Song Contest går inte att missa. En övervägande anledning att faktiskt glo på TV över huvudtaget. Jag gör det annars aldrig.

At Borås Caravan Service we have a kitchen and a living room in the same space. There, it is ideal to place the laundry to dry. In the rest of the building is a little cold this time of year. But the smell of cooking’s not desirable to have in the clothes so then you have to adapt a little. Besides, it is fortunate that there are a number of mobile hobs to use. Below is a picture of what it looked like yesterday when I cooked meat sauce, downstairs in the workshop. It was quite comical.

Today Thursday It had to be cooking outdoors instead. On the menu was the same thing.
It was a bit of rain in the air during the afternoon and shortly after both plates stood at maximum power, it began to fall a few drops. I immediately thought if I had anything suitable ”roof” to put over, and quickly rememberedd that there was an empty carton in the caravan. From an ergonomic point of view, it was a Little troublesome but now I did not have rain in the food anyway.

The annual Eurovision Song Contest can not be missed. An overwhelming reason to actually watch TV at all. I do it otherwise never.