Min vän Niclas Nordström är som Ludvikabo en trogen besökare hos Kurts husvagnar. Vi brukar svänga förbi där varje gång jag är på besök i Ludvika. Nu i helgen var det dags för den första vårmässan som Kurt anordnar. Den årliga mässa på Kurts Husvagnar är på hösten. En hel del vagnar fanns utställda såklart, främst Kabe. Det kommer bli fler inlägg med bilder från mässan framöver, men här är de första. Dessa är på Kabes konceptvagn Royal Design, som senare resulterade i Royal Imperial.


Utvändigt präglas vagnen av 3D-element inspirerade av flera husbilsmodeller från Kabe.


Kabes eleganta och moderna bakparti finns med såklart.


Är det inte en urläcker skapelse? Jag skulle mycket gärna vilja ha en sådan här vagn, fast helst då en 720 U-TDL. Aluminiumfälgarna hade jag bytt ut mot några med fler ekrar på, och helst inlägg i svart.

My friend Niclas in Ludvika often visits the local caravan dealership who every spring holds an exhibition with several Caravan models on display. These pictures are from the fair, showing the concept model Royal Design from Swedish brand Kabe. The exterior is simular to many motorhome models from Kabe, with 3D elements on the sides. After this concept was shown, Kabe made a smaller production model called the Royal Imperial 560 XL.

I would really like a Caravan like this, but preferebly a 720 U-TDL with other allo wheels, with more spokes on them.