Sedan flytten från föräldrahemmet i Gävle i augusti 2011 har det blivit buss eller tåg (flyg en gång) för att ta sig upp från Borås till Gävle. Men denna gång blev det annorlunda. Jag fick skjuts av Mikael Hulander med dottern Malin. De har köpt en Solifer S7+ 570 på Codat Husbilar i Fritsla men bor i Stockholm. Så jag fick åka Audi A6 Avant till Stockholm. Vagnen parkerade vi på Caravan Clubs camping Lassalyckan.


Jag och Malin blev upplockade vid Statoil-macken vid Hultasjön i Borås.


Vagnen är 254 cm bred och det märks ute på vägarna. Vagnen har endast ett par decimeter kvar till de vita linjerna på vardera sida rapporterar Mikael.


Nu är vagnen parkerad på säsongsplats på Lassalyckans camping.

Vi stannade till på Biltema i Linköping och fikade. Annars var det raka spåret till Stockholm. Mycket trevligt att ha några att prata med på resan upp. Just nu sitter jag på SGS-bussen mot Gävle.

Since moving from the family home in Gävle in August 2011, it has become either bus or train (flight once) to get up from Borås to Gävle. But this time it was different. I lifted wth my friend Mikael with daughter Malin. They have bought a Caravan in Fritsla where I live but they live in Stockholm. On the way up we parked their Caravan on a seasonal pitch in Ulricehamn. I was dropped of in Stockholm and is now on the bus towards Gävle.