För några dagar sedan klev jag upp ur sängen och gick upp på kontoret. Anders sa att han skulle sälja sin segelbåt och frågade om jag ville köpa den, en Maxi 77 från 70-talet. Jag har ingen erfarenhet av segling och har inte ens satt foten i en segelbåt. Men detta hindrade mig inte från att fundera på det. Jag har nu anmält mig till en seglingskurs på Göteborgs Kungliga Segelsällskap 2-4 maj. Igår ringde jag till Grefab och lyckades få en hamnplats vid Björlanda Kile i Göteborg. Så nu blir det båt i sommar. Ett andra hem, men också något som går att ha för uthyrning. Självklart ska jag ha husvagn att bo i också, och eventuellt en husbil att hyra ut. Om affärerna går bra.


Tänk så många sköna ögonblick det kommer bli i sommar.

A few days ago I stepped out of bed and went up to the office. Anders said he wanted to sell his sailing boat and asked if I wanted to buy it, a Maxi 77 from the 70s. I have no sailing experience and have never steped onto in to a sailboat. But this did not stop me from thinking about it. I have now signed up for a sailing course at the Royal Gothenburg Yacht Club may 2nd to may 4th. I called to GREFAB and managed to get a berth at Björlanda Kile in Gothenburg.It will be my second home, but also something I can have for rent. Obviously I will have a caravan to stay in as well, and possibly a mobile home to rent out. If the business runs smoothly.

  1. Freedomtravel
    Apr 11, 2014

    Båt och campingboende går utmärkt att kombinera :) Så kul! Hoppas att det blir bra med båten!

    Reply