Här om dagen tittade jag in på Blocket.se för att se om någon av mina förra husvagnar hade dykt upp där. Inget resultat då, men igår hände det grejer. Då publicerades en annons på en Kabe Safir Grand Deluxe som står i Trollhättan. Jag såg snabbt att det var vagnen jag själv ägde. Det var min första husvagn, som jag hade från juni 2012 till maj 2013. Det är en barnfamilj som haft det. Jag hoppas de har haft glädje av vagnen. Hoppas nu att den får en ny ägare.

I bought my first Caravan in june 2012. In my 2013 I sold it and now its for sale again (see link above). Its a family from Trollhättan who bought it from me. I hope the Caravan will get a good new owner.

  1. AktivaDagar
    Mar 31, 2014

    Det blir ju lite speciell känsla för de vagnar man haft… Så det är roligt att få veta lite ”hur de har det” :)

    Reply