I morse vaknade jag till denna utsikt. Försök ignorera stängslet och fokusera blicken på allt annat. Notera att morgonsolen sätter färg på gräset. Himlen är klarblå utan moln. Även om inte varje morgon bjuder på denna vädersituation (Det är för övrigt sommarvärme i Fritsla idag) så är det denna utsikt jag möter när jag öppnar ögonen och makar lite på gardinen. Vilken enorm vardagslyx det är. Inte bara utsikten men också just att det är husvagn jag bor i. Man blir liksom så nära allting, och denna känsla av att leva mitt i naturen hade varit svårt att få med hus/lägenhet.

Jag sa redan som liten att husvagn innebar en känsla av koja. Och den känslan är kvar.

This morning I woke up to this view. Try to ignore the fence and focus your eyes on everything else. Note that the morning sun sets the color of the grass. Its clear blue sky without clouds. Although not every morning weather is like this (There is incidentally summer heat in Fritsla today), it is this view I face when I open my eyes and move the curtains. It really make every day life more luxurious. Not only the view but also because it’s a caravan I live in. It’s so close to everything, and this sense of living amidst nature had been difficult to get with a house/apartment.

I said as a child that living in a caravan was like living in a hut. And that feeling is still there.

Soon it’s time for MOT test of my caravan. On April 4th in Kinna to be exact. So I looked through the manual and tested propane appliances. Everything worked, jippiee!!!