Det är något med denna lilla by i Västra Götaland. Idag promenerade jag på ställen i byn som inte direkt är vägen till något, utan mer avstickare till bostadsområden, skog och ängar. Nu känner man ännu mer att det är på landsbyggden man hör hemma. Tänka sig, som liten drömde man om att bo på landet, och nu endast i 20-årsåldern förverkligar man det. Det kunde man inte ana för några år sedan.


Idag fick Sveriges äldsta husbilsföretag, våra grannar Codat nyleverans av husbilar. Båda bilarna här är av märket Dethleffs.


Lite senare under dagen frågade Anders om jag vile hjälpa till att flytta husvagnar och då säger jag aldrig nej. Den här bilden är tagen från bilen. Vagn 14 skulle in i verkstaden.


En anställd på Davidssons Åkeri som delar lokal med Borås Husvagnstjänst har en Fällvagnen 520 från 1986. Här är den parkerad i verkstaden då kylskåpet behöver ses över.

Just det, nu har denna blogg hunnit bli 2 år gammal. JIPPPIEEEEE! Föreställ dig konfetti och fanfar i huvudet, då jag inte har arangerat något sådant denna gång. Det får bli vid ett kommande jubileum.